23 жовтня 2016 р.

Вечірні побігеньки - 2016

                                                                                     Фото позичено в Руслана Ружицького )

Є змагання, які біжиш на результат, або заради перемоги.
Є змагання, які біжиш, бо треба поквитатися з суперником.
А є змагання, які просто біжиш, бо це вже, як за свято і традицію відвідати такий старт. І почуваєшся там, як вдома. І здається, ніби всі люди тобі знайомі... Десь приблизно на такому місці стоять "Вечірні побігеньки". І я лиш можу уявити, і позаздрити людям, які  покинули бігові асфальтні джунглі та вперше спробували щось подібне)


На треті "Побігеньки" зібралась рекордна, для такої погоди, кількість бажаючих помісити болото в темряві.
Більш-менш "шурх-шурх" на дистанції минулого року, цьогоріч перетворилось на суцільне "чвак-чвак" :D Проте. дощ, який практично не припинявся весь день, аж ніяк не злякав спортсменів. Здається, всі були в правильному місці та в правильний час)

Ми вишикувались на старті в очікуванні вражень. Туману ставало що раз більше, дощ посилювався, але бажання бігти було вище за все це)
Нарешті...СТАРТ.
З кожним метром дистанції ставало спекотніше і мокріше) Зменшувалась кількість сухих ділянок, а місцями просто починалась ковзанка. Якщо кожен учасник відпишеться скільки разів він падав, то можна буде підрахувати загальну (ВЕЛИКУ) кількість падінь. 
Мені пощастило, чи то я себе більше берегла: лише один раз послизнулась) На колі була хороша можливість відіграти повільні спуски через швидкі підйоми вгору (якщо можеш, звичайно :)
Цього разу якогось прямого контакту з суперницями не було. Тому довелось періодично змагатись із суперниКАМИ. Часто вони втікали від мене на спусках, але спокою на рівнині та підйомах я їм не давала. НЕМА ЧОГО))
Завдяки шикарній розмітці зі світловідбиваючої стрічки бігла не задумуючись про трасу та повороти. Коли просвічувала собі дорогу далеко вперед, то стрічка перетворювалась на маленькі ліхтарики посеред туманного лісу... Так гарно і загадково було)

Хочеться, як завжди, подякувати організаторам за гарний, атмосферний старт, який завжди очікуваний! За добру розмітку, за смачний гарячий чай, за хороший настрій і стабільну погоду:) Не уявляю собі сухих "Побігеньок", хоча не кажу, що не хотілось би спробувати))
Дякую спонсорам за чудові призи. Бо тепла флісова кофтинка ніколи не буде поганим подарунком в холод!

І взагалі, всі, хто брали, беруть і братимуть участь в цьому старті, десь трішки ненормальні, але чудесні люди;) Вітаю всіх з власними маленькими, чи великими перемогами!

Результати можна переглянути тут.

Будьте чемними та активними!
До зустрічі ;)


1 коментар: