18 квітня 2016 р.

Кубок області зі спортивного орієнтування (16-17.04.2016)

Замість того, щоб курити бамбук на вихідних і набиратися сил на тиждень прийдешній, два своїх законних вихідних я провела на стартах, дистанціях, фінішах Кубку області в ролі учасника і секретаря.


Коли брала на себе роль секретаря, то аж ніяк не сподівалась на таку кількість учасників. Проводити старти з відміткою компостерами на 120+ людей - самогубство, враховуючи те, що реально обробляти результати мені. Так і було: в суботу на обробку результатів у мене пішло близько 3-х годин. В неділю - майже 4. Карточки і числа мені вже снилися і, на жаль, кількох механічних помилок не вдалось уникнути. Дякуючи тренерам і учасникам, які прискіпливо вчитуються в результати, ці помилки вдалось помітити і виправити.
За ці два дні я для себе зробила декілька висновків. І, мабуть, найголовніше з цього всього те, що всюди є люди, які готові з'явитися нізвідки і перепсувати усе; завжди є люди, які обов'язково подякують, а є люди, які промовчать і будуть говорити за спиною. Але це, насправді, не так важливо, як те, що нам вдалося зібрати на перші обласні змагання року більше 120 учасників (в неділю стартувало всі 150)! Це реально львівський рекорд)

Будучи організатором, я таки вирішила не просачкувати 2 бігових дні на картах і якимось чином знайти час на "позмагатися". В перший день вдалося стартувати відразу після всіх, і навіть зробити кілька метрів бігової розминки. В другий день все було значно складніше, а моя розминка полягала в тому, щоб встати з-за стола на фініші, зняти курточку, взяти карту і відразу стартувати. Організм плювався, матюкався, але протерпів до фінішу. 
НІКОЛИ не повторюйте цього вдома)) Гарненько розминайтеся перед стартами, а особливо перед спринтом! Травми чатують на кожному кроці!

На середній зробила кілька помилок. Перший КП - через стартовий кіпіш і неуважність. Далі все ніби нормально. Можна було бігти швидше і зняти з результату достатньо багато часу. Але для цього хоча би порозминатися треба було нормально))

В другий день про швидкість мовчу взагалі. Проблема першого дня залишилась і навіть збільшилась)) Трохи протупила з варіантом на 9 КП. 
Звичайно, було б цікаво пробігти цю дистанцію в хорошому змагальному темпі і подивитись на скільки би можна було покращити час. А так, то з фінішного КП відразу за фінішний стіл до моїх "улюблених" карточок ))


Через 6 днів у Львові стартує вже традиційний напівмарафон. І я вже ТРАДИЦІЙНО беру в ньому участь) Він особливий, не асфальтний, з шикарним набором висоти і можливістю повмирати)) Ми стартуємо від оперного театру 24 квітня о 10:00 і фінішуємо на центральній алеї парку Погулянка. Приєднуйтеся, підтримуйте! Буде круто!

Живіть у задоволення і будьте людьми)
Успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар