20 березня 2011 р.

"Зелений стадіон 2011" 1-ий етап...

Ще не встигла вбігатися після зими, як тут вже і перші змагання! Що ж....все-таки "Зелений стадіон"  цього року відбудеться( ну вже відбувається)) і по-моєму перший етап пройшов на УРА! На змагання прийшли приблизно 170 учасників!( ну коли будуть протоколи, тоді будемо знати точно)
Старт був на 11:00 в Стрийському парку. Карта там, звичайно, не найкраща. Та й всі маленькі стежки вже асфальтовані( а на карті ще залишилися звичайними стежками...де-не-де - зникаючими). Проте, всі вже звикли до "ідеальних" карт, тому, думаю, значних складнощів вони не завдали.
Місце старту було прикрашено кульками....що створювали класну атмосферу веселих змагань...

Велика кількість людей надзвичайно радувала.....чесно кажучи, давно вже не бачила стільки людей на змаганнях саме у Львові! Про дистанцію скажу одне - важко...але приємно...Приємно знову відчувати саму дистанцію...болото...спуски і підйоми...фініш... Тому чекаю з радістю наступного етапу...який відбудеться вже на наступну неділю( 27.03)



P.S....не можу не згадати, що сьогодні були останні офіційні гонки в сезоні біатлону.....мені буде не вистачати його!!!!....дуже рада за нашу збірну....яка привезла медалі з ЧС в Ханти-Мансійську...Проте, також звичайно дуже-дуже-дуже рада за Тарьея Бое...який виграв ВКГ...і ще 2 МКГ)



                                                                                  Еміля Свендсена...
Шкода....що жодного кубка не взяв Мартін Фуркад....
але за його словами, він вже добився в цьому сезоні всього, чого прагнув!...тому я теж за нього рада! 

З нетерпіням чекаю наступного сезону....!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар