9 липня 2013 р.

"Тур Дружби Славутич - 2013" с. Сагунівка, Черкаської обл.

Літо починалось з концерту "Океану Ельзи"...далі воно заснуло в очікуванні чогось більш рідного ніж концерт)
Ідея поїхати на змагання народжується як завжди несподівано, але ця несподіваність стає шикарною можливістю відпочити від буденності і розпочати ЛІТО!
Отож моє літо розпочалося 2 липня поїздом Львів - Черкаси о 12:42)
Розпочалось воно з великого важкого рюкзака, спеки та жмеринських налисників=)
Ще під час планування поїздки вирішилось, що ми їдемо не так на змагання, як на відпочинок...І  в принципі все так і було) Але попри це, своїм обов'язком вважаю написати кілька слів про самі змагання!)

4 дні змагань...(ну чи три з половиною(нічне)). 25 років цим традиційним стартам...І за ці 25 років я там вперше...і впевнена не востаннє, адже черкаські ліси - найулюбленіші ліси)

Довга дистанція проходила на моїй улюбленій карті, під час жахливої спеки...Дівчатам то ще куди не йшло...А хлопцям - дистанція більше 10 км...пізні стартові хвилини...ну надзвичайно складно! Сам ліс - сосновий...в повітрі явно відчувався запах смоли...Саме повітря - випалене при такій спеці... Одним словом - випробування не з легких! Хтось справився з ним...хтось - ні...Але в кожного залишився чіткий слід в пам'яті про цю спекотну дистанцію, фатальні помилки(в мене:) чи не дуже...гарячу воду на відео-кп (чи взагалі її відсутність)...Одним словом - довга, як завжди, не без пригод)

Ну, наступний змагальний день виділився особливо яскраво! Середня дистанція "водно-очеретного" типу з елементами суші)))
Для мене, це була одна з найцікавіших карт по якій я коли-небудь бігала!
Організатори сказали наперед, що "плавати не доведеться"....Але це були такі -собі посередні слова тому, що моментами води було вище пояса....а для низеньких людей то і взагалі...)
На дистанції і після неї вражень море! Спека з кожним днем посилювалась, вода на дистанції рятувала ситуацію, але окрім води була здебільшого відкрита місцевість...тому в голову припікало так солідно)
В очереті розвертає в усі сторони...але тільки не в потрібну...)) Лише якщо пощастить то ти зупиниш себе вчасно і розвернешся в потрібний бік..)

Останній день змагань - спринт...Це мабуть один із найпростіших бігових днів, що був, бо навіть на нічному треба було КП рахувати, щоб не помилитися))
Але для хлопців 20 та 21 груп зробили тест на уважність у вигляді "легенди читати треба") Дехто справився з цим тестом...дехто  майже справився...А дехто - пролітав КП на швидкості і давав шанс іншому випробувати  свою уважність)

Організатори постаралися на славу! Давно не брала участі в таких змаганнях, де мені б сподобалась кожна дистанція! Я б не сказала, що було дуже багато учасників, але думаю ті хто приїхали не пожаліли ані трохи!!!
Вдячна організаторам за те, що 25 років тому вони придумали ці змагання і тепер я змогла доповнити своє літо такими теплими спогадами!

Відпочинок вдався на славу! З прекрасною компанією, в чудовій атмосфері...І навіть ЖАХЛИВІ комарі ховаються під пластом вражень та емоцій!))


Гарного усім літа!
Adios!


Немає коментарів:

Дописати коментар