15 жовтня 2011 р.

Happy birthday :)

Сьогодні не буде офіційності і по поличках розкладеної інформації....сьогодні лише враження)

Усім організаторам змагань "Львівські простори" від мене(теж організатора) велетенський плюсик за те, що змогли пережити аж 6 етапів у різних погодних умовах та за різних обставин! ми молодці...(тут як не крути)
Тепер, коли нам виповнився 1 рік, ми можемо сказати, що наші змагання зробили крок вперед, а разом зі змаганнями і львівське орієнтування!) Нехай і не величезний крок...але ж зробили! Своїми власними силами організували !не найгірші! змагання у львівській області і зробили все, щоб на них люди отримували якнайбільше задоволення!

На сьогоднішній день пройшло рівно 365 днів з моменту створення змагань "Львівські простори" і в честь цього свята ми провели ще один етап наших змагань! На цей раз ми створили маленьке свято для наших учасників, нагороджуючи їх не тільки грамотами, а й медалями, що зараз навіть на більшості Чемпіонатів України не роблять! Проте, погода не захотіла зробити подарунку ні нам, ні учасникам, і показувала свої примхи по-різному! Холодні, голодні, мокрі, проте задоволені ми їхали додому і прокручували всі події, які відбулися сьогодні та як зазвичай порівнювали їх з попередніми етапами! Кожен з організаторів звернув увагу на задоволені обличчя учасників які крутили-вертіли медалі в руках ніби вперше( а дехто і справді вперше=)
Коли пальці на руках болять від холоду і ти мрієш якнайшвидше потрапити додому, яким блаженством є нагороджувати учасників змагань...тих змагань, які ти спільно зі своїми близькими друзями організовуєш...
Дякуємо учасникам, що не покинули нас в лісі одних в таку "нельотну" погоду....
а організаторам дякую за прекрасно проведений рік і дуже-дуже всіх люблю! З днем народження "Львівські простори"=)

7 коментарів:

  1. Ура...нехай живуть Львівські простори у 2012 році!!!)))
    А це ти гарно сказала "нагороджуючи їх не тільки грамотами, а й медалями, що зараз навіть на більшості Чемпіонатів України не роблять!"
    ми, змогли назбирати гроші з стартових внесків та купити медалі (10грн/шт), а на ЧУ гребуть шалені стартові і не можуть виділи 500грн на медалі....Тоді навіщо вони беруться за їх проведення????

    ВідповістиВидалити
  2. хто б не піднімав цього питання, відповідь всеодно не знайдеться!

    ВідповістиВидалити
  3. Скоро ми, організатори Львівських простор візьмемося за Чемпіонат України, і покажем, яким має бути нагородження на такому рівні змагань...!!!)))

    ВідповістиВидалити
  4. Поздоровляю від душі:))) Молодці:)))

    ВідповістиВидалити