19 травня 2013 р.

Півмарафон “Gorgany.Львів 2013” 19.05.2013


І знову півмарафон... Як тільки з'явилася інформація про нього і відкрилася реєстрація, я вже навіть не думаючи почала заповнювати заявку=) Прекрасно знала, що чекає на дистанції...де який спуск, підйом...Плюс до того пізня травнева дата, яка обіцяла високу температуру...
Але ніщо не змусило зупинитися перед ще однією боротьбою з собою)
І тут вже цілком "ніщо не змусило"...навіть невелика травма, яку заробила собі в Криму.

Зранку, з прекрасним і бойовим настроєм їхала на старт! Без зайвих думок...хіба лише побоювання за те, що буде боліти нога. Але відмовлятися від пробігу надзвичайно не хотілося. Чесно кажучи, долала цей півмарафон навіть би пішки! От таке велике бажання було вийти на старт!
Що лякало окрім травми? Не готувалася до цього півмарафону взагалі...+ спека... Напевно, саме спека лякала найбільше...Вона забирає завжди надто багато сил!
Ніяких високих цілей собі не ставила...Головне було добігти дистанцію і хотілося вибігти всі підйоми. Вибігла...добігла...навіть ще і швидше ніж деякі представники сильної статі=)

Надзвичайна атмосфера на старті та фініші...Учасники підтримують одне одного...перехожі підтримують учасників...Це класно!
Цього року півмарафон зібрав більше ніж 200 учасників! Це значно масовіше ніж минулого року, але звичайно хочеться ще більшого! Думаю наступного року було би чудово досягти позначки у 400 учасників! Та це залежить вже від активності самих бігунів, бо організатори розповсюджують інформацію про забіг достатньо добре!

Надзвичайно вдячна організаторам за можливість подолати дистанцію в 21 км у Львові! Ви молодці! З кожним роком цей півмарафон набиратиме обертів!
Єдиний мінус сьогодні - вода) Потрібно більше води на дистанції...Але думаю це поправимо=)
Результати тут

Зараз в лежачому стані пишу цей пост...) Втомлена...вимучена, але щаслива! Все-таки не всі можуть 21 км пробігти! А я знову змогла=)
До зустрічі!



Немає коментарів:

Дописати коментар