6 листопада 2010 р.

"Львівські простори 2010"

Наша львівська "братія молодих орієнтувальників" вирішили організувати змагання для дітей молодше 15-ти років*( тобто для Ч/Ж 10,12,14)...проте, ми подумали що буде добре, якщо старші теж побігають. Тому створили групу OPEN в яку мають входити всі спортсмени починаючи з ЧЖ 16 і старші.
Перший етап, чесно кажучи, був спланований спонтанно...Буквально за 3 дні( і це якщо я не помиляюсь).
Проходив перший етап на карті "Олень" 16 жовтня. Прийшло близько 50 людей(як на перший раз непогано). Все пройшло нормально, вийшла лише одна накладка з номерами пунктів...але взагальному все дуже навіть нормально)...
Зразу ж після першого етапу ми почали планувати й другий....
Вирішили що це буде спринт на карті "Чукаріна".
Другий етап "Львівських просторів" проходив сьогодні - 6 листопада.
Погода видалась на диво теплою й ясною, тому куплені нами файли на карти не пригодилися))..
Був мас-старт по групах...спринт в заданому напрямку....Цікаво, правда ж .....особливо маленьким орієнтувальникам. Проте, старшим теж було цікаво помірятися силами на спринті. Щож...без накладок знову-таки не обійшлося...Правда це вже наша вина в тому, що ми вирішили зробити нагородження в той же день, що і старт...Тому вийшла накладка з результатами груп    Ч-12 та Ч - 16. Але думаю, що таке більш не повториться. Призи ми робили власноруч...напрацювалися багато, але вони вийшли на славу:

Плануємо провести 3 етап найближчим часом. Нам було дуже приємно, що на змагання прийшло близько 90 людей. Тому будемо старатися, провести наступний етап на найвищому рівні.
Фото-звіт очікуйте згодом.
Ваша tanka!


результати змагань "Львівські простори 2010" II етап
https://docs.google.com/leaf?id=0B1zZT238ucvRY2JkYTUzYTUtNGEwNS00YmMxLThhNzctZjk5NzRiNDNhMWUx&hl=uk

2 коментарі: