22 листопада 2010 р.

"Львівські простори 2010" III етап

Ех... як ретельно ми готувалися до цього етапу "Львівських просторів". Як переживали, про те, щоб не повторити попередніх помилок! І це все було не дарма...! III етап наших змагань пройшов ідеально!
Варіантом для проведення старту була карта "Кам"янка". Перевіривши точки на місцевості там, ми зробили висновок, що на цій карті і буде відбуватися III етап змагань "Львівські простори 2010".
Підготовка була ретельною. Ми аналізували попередні помилки і намагалися більше їх не допустити. Це нам вдалося!
Суботній день (день старту) почався дощем... Це, звичайно, нас не зупинило, і вже о 9.00 ми прийшли на місце старту. Дощ то припинявся...то знову починався. Ми ж, відповідно, хто під парасолею, хто в дощовику, а хто просто мокнучи, виконували свої обов"язки)

Старт ми запланували на 11.00. Судячи з того, що на дворі "нельотна погода" ми зрозуміли -  людей буде мало. Так, впринципі, воно і було. Порівняно з 2 етапом, на якому стартувало 79  людей, то цього разу стартувало тільки 43 людини! Але це нас аж ніяк не засмутило, і ми віддали всі сили, щоб достойно провести змагання!
Слухаючи оплески людей в подяку організаторам після нагородження ми були задоволені, що змогли зробити львівським орієнтувальникам невеличке "свято" під назвою "Львівські простори 2010" III етап!)
на цій фотографії всі переможці та призери цього етапу змагань, і організатори: Штик Соломія, Давиденко Тетяна, Пажух Ярослав, Степаненко Роман, Матвіїв Ірина...тут мав би бути ще Шпік Володимир, але він, нажаль, сидів вдома з травмою ноги...

P.S. тут можна подивитися результати:
http://spreadsheets.google.com/ccckey=tJ7rYGmcUqDnbGMbeFgAGrg&hl=uk&authkey=CPuSx4kI#gid=0

А тут фотографії:
 http://picasaweb.google.com/Pazhukh/Lv_pro100ru_III_etap#/

1 коментар: