23 жовтня 2017 р.

Вечірні побігеньки 2017 (21.10.2017)


Шурх-шурх. Шурх-шурх. Шурх-шурх. Ідеальний звук.
Болото і світло ліхтарів.
Твоє дихання і дихання твоїх переслідувачів.
І це зовсім не черговий триллер у виконанні Стенлі Кубрика (хоча сюжет ідеальний)).
Два слова - "Вечірні побігеньки".



Кожного року я виспівую хвалебні оди цьому старту. Кожного року кличу "свіженьких" бігунів спробувати свої сили в темному мокрому лісі) І кожного року наприкінці жовтня бажаючих стає все більше і більше.
Приблизно 15-16 жовтня до Львова прийшло "бабине літо". Абсолютно нетипова погода перед Побігеньками змусила всіх потенційних учасників задуматись: "Невже вперше буде сухо?".
НЕ БУДЕ :)
В день старту таки пішов дощ. І я впевнена, що ніхто не засмутився. Все стало на свої місця!)
Вечірні побігеньки - старт, де ніби всі знають одне одного, а то й давні друзі. Перед стартом "бувалі" учасники діляться попереднім досвідом, а "новачки" в передчутті чогось шаленого.
Хоча, я ніби вже й не новачок в нічних біганнях, але "кожен раз, як перший раз".

5...4...3...2...1...Нарешті!
Лечу вниз, що є сили. Цьогоріч сили є, під ногами не так вже й слизько, як для кросівок. Заважає нормально дихати хворе горло. Опиняюсь між двома групами: одна втікла вперед і я її точно не наздожену, а інша позаду і цілком можливо наздожене мене :)
Самому бігти завжди складно. Чемні :D мужчини пообганяли мене на спуску з надією втекти подалі. Однак, підйоми віднедавна знову стали моєю стихією, тому вже на другій половині дистанції, по-одному я почала "збирати" їх назад)) Найскладніша гірка дистанції далась непросто, однак це те місце, де могла відіграти багато часу. Тому, завжди стараюсь там піднапружитись. Здавалось, ніби останню 2-кілометрову пряму неслась з неймовірною швидкістю, але коли подивилась на годинник, то десь то відчуття зникло. Однак, приємно те, що можна було ще додати. Невеликий, але резерв таки є.
Ще одна приємність - з минулорічного результату (0:52:19) скинула трошки більше, ніж 3 хвилини. Це добрий знак)
А на фініші, як завжди тепло, навіть в таку пізню осінню годину. Чай, ковбаски і фінальний сирник - найкраще поєднання після забігу!

Було гарно. Розмови біля великого вогню. Ексклюзивний конкурс чистих шкарпеток (вітаю Іру Підлужну з перемогою)).

Чудовий момент, коли до нагородження залишилось багато спортсменів, але всі вони проміняли швидкий його початок на смажені ковбаски;)
Ну і шикарні медалі для призерів! Наступного року візьму її з собою, буде з чого пити чай))




Велике дякую всім-всім, хто долучився до організації змагань! Ми прийдемо ще...і приведемо зі собою нових нічних "маньяків")

Результати є тут.
Фото від сім'ї Олійників тут.
З нетерпінням чекаю "Вечірніх побігеньок 2018"!

А поки всі любителі нічного бігу в режимі "хатіко", 29 жовтня стартуємо напівмарафон у Львові. Замість листя і болота нас чекає бруківка і... а, ну болото буде, бо прогноз погоди багатообіцяючий.
Постараюсь за тиждень вилікуватись і на мажорній ноті закрити цей сезон півмарафонів. 
Будьте чемні і вдягайтесь тепло;)
До зустрічі на старті в неділю, 29 жовтня!

Немає коментарів:

Дописати коментар