9 лютого 2014 р.

Night-o після зимової сплячки=)

Після холодних зимових кількатижневих мінусів разом з відлигою у погоді, прийшла "відлига" і в львівському орієнтуванні.

Причому, я б сказала "відлига" не з тих простих)
Найважчим (у нас) у проведенні змагань є не планування і постановка дистанції, вже навіть не пошук людини, яка ці змагання захоче провести (що було раніше...).
Інколи складається враження, що наші люди, які відкривають і читають інформацію про змагання (яка цього разу була подана більш ніж за 2 тижні до змагань!) читають її через рядок! І кожного разу пропускають рядок зі словами " заявки приймаються до ... числа, ...години".
Плюс до того всього, кожен спортсмен і тренер ЛОФСО хоче особистого запрошення на змагання! Їх не цікавить інформація на сайті...вони можуть прочитати її, забути за неї і далі чекати ОСОБИСТОГО запрошення!
Дивно, смішно і водночас печально...
І найголовніше те, що викорінити це...ну просто "місія нездійсненна" !!!

Але не про це пост...

Дякуючи ентузіазму нашого нового президента і людям, які стабільно допомагають нам з друком карт, (тепер вже інколи і грамот), спортсменів, які часто не приймають самі участі в змаганнях (бо допомагають з постановкою дистанції), і нашого незмінного найкрутішого секретаря дяді Роми (який, до речі, працював у свій день народження ! ) вдалося провести хороші змагання з нічного орієнтування, які трішки розбудили людей після зимової сплячки.

Маю надію, що наступний "подвиг" наших ентузіастів не за горами, і скоро ми приймемо участь у ще одних таких змаганнях.
Чому подвиг?) Бо насправді, проведення змагань у нас потребує чималих зусиль. Може колись все стане простішим...

Результати на сайті
P.S. люблю отримувати свої ж грамоти=))
       Надіюсь не я одна люблю їх отримувати)) Цього разу вони вийшли ненайгірші)





2 коментарі: