26 листопада 2012 р.

реакція...)

Останнім часом я бігала лише в глухому лісі, вузенькими стежками і в повній самотності... Однак сьогодні вирішила трішки змінити обстановку) Починала крос як завжди через ліс, а вже потім, більшу його частину, бігла по дорозі з достатньо інтенсивним рухом машин... чому про це пишу?) Ну, тепер пояснюю... Інколи хочеться тиші та спокійного кросу, але буває ж так цікаво поспостерігати за реакцією людей на те, що ти БІЖИШ...
Отож, перша реакція - "О БООООЖЕ, ще існують люди, які бігають!!!". Одним словом роблять з нас вимираючий вид, шепочуться за спиною, тикають пальцями....=)) Є в цьому і позитивний момент - показують нас дітям...а може і вони коли-небудь захочуть приєднатися?!

Наступний "тип" реакції - овації з машин, які тобі сигналять...ну і + крики перехожих типу "оп-оп-оп" чи щось подібне! Це, чесно кажучи, змушує усміхнутися...ну і звичайно ж підбадьорює непогано=)

Існують ще такі-собі машини аля "підвезти не треба?" І як би хотілося піддатися на таку спокусу...але чомусь таке зазвичай пропонують тоді, коли до кінця залишається якийсь мізерний кілометр... Хоча( про що я говорю)... ніколи б не зрадила тренуванню=)) Я завжди люб'язно дякую і добігаю все до кінця) Настрій такі люди теж піднімають...!

Бувають також спортсмени, які біжать тобі на зустріч...і ти(або вони) не стримаються і обов'язково щось крикнуть...) Приємно бачити таких як ти...

Коли біжу достатньо довгий крос завжди про щось думаю...Коли бігаю по трасі - рахую кількість машин, які мені посигналять...=)) Я помітила, що з кожним роком все менше і менше людей реагують на спортсменів. Відчуваю в цьому щось позитивне...можливо люди звикають, самі починають бігати... в цьому щось є...погодьтеся:)

Ооо! Забула одне з найсмішніших явищ... - коли повз тебе проїжджає маршрутка!!! Це просто не передати словами... Пронизуючі крізь вікна погляди, які проводять тебе доки можуть...А потім іще в сусідні вікна заглядають... Геніальне видовище=) Не заздрю тому хто ще жодного разу такого на собі не відчував)))

Отож...час від часу бігайте в "цивілізації" і спостерігайте...можливо хтось помітить(чи вже помітив) ще щось цікаве?)

Немає коментарів:

Дописати коментар