17 жовтня 2011 р.

"Зелений стадіон 2011" 8-ий етап...

холоооооодно....як же було холодно виходити на старт.... від вогнища не хотілося відходити...розминатися теж не хотілося... справді холодно! Звичайно, дуже добре, що не було дощу! А то було би ще гірше!!!
Ну...це про погоду..... а насправді все інше було класним! Дистанція була чудовою....ліс теж... жодних претензій немає...сподобалося все....організатори молодці...за те, що поставили таку велику дистанцію...стояли і мерзли на старті і фініші(як я вас розумію)...

Ну, людей, як завжди заявилося багато, проте (напевно через погоду) прийшло небагато...з цим треба щось робити, адже організатори роблять все для учасників...а від них жодного слова подяки! Тут варто розуміти, що навіть тоді коли ти прийшов на змагання...вийшов на старт...пробіг дистацію...це вже є подяка організаторам за їхню працю... А ще й в таку погоду, коли на вулиці вже не більше +10 стояти на старті і фініші не є тепло...повірте на слово!!!

Я не знаю, що потрібно зробити, щоб діти приходили на старти(заявився - прийшов!).. напевне потрібно, щоб і вони організовували змагання... Проте, це ж неможливо! Дітям 12-15 років це не під силу( ну є вийнятки, але їх мінімум)... Тому, потрібно придумувати щось нове! Звичайно, є штрафи, але зараз я бачу таку тенденцію, що навіть якщо є штрафи за відсутність, то це не допомагає! А це вже проблема...яку потрібно вирішувати!

Ну...не буду копати глибше...тут це не потрібно...навіть і поверхово ця проблема зрозуміла... Але насправді не про це спочатку велася мова=) Цей етап "Зеленого стадіону" пройшов чудово! Ще раз спасибі організаторам...

Вже відчувається прихід зими...а це закінчення бігового сезону...і початок нового...лижного...)
https://picasaweb.google.com/113464021696296867384
тут можна побачити фотографії та карти з проходженням.... результати на сайті львівського орієнтування!

Немає коментарів:

Дописати коментар