9 жовтня 2011 р.

"Зелений стадіон 2011" 7-ий етап...(справжня осінь*)

Брр...надворі так холодно, що таке враження ніби от-от випаде сніг!... Десь злегка сьогодні пробивалося сонце....але ті хмари, що полонили небо ну ніяк не дозволяли йому дістатися до нас)

Сьогодні 9 жовтня, а значить 7 етап змагань "Зелений стадіон 2011" успішно минув)
Погода не завадила зібратися людям на змагання і відбігати свої дистанції в Рясне-2!
Знаєте, тепер чим ближче наближаєшся до старту, тим краще відчувається атмосфера змагань! Нехай навіть і невеличких, але все ж змагань! І коли цього разу я прийшла на старт, то побачивши вже немало людей зрозуміла, що є ще ті, хто має бажання побігати! Звичайно більше дітей 12-14 років...старших вже менше...але ж є! І коли стоїш на старті і за тобою на іншій лінії стоять маленькі діти які говорять, що вони би вже бігли, бо їм страшно на старті, то розумієш, що колись на таких простих стартах ти почував себе так само! Є в  тому щось класне!)
Але треба повертатися до буденного=)... Сьогодні старт відкривала я і ще двоє хлопців...
Бігла по групі А...дистанція видалася доволі цікавою! Досить багато проблем було з напрямком...от ніби біжу правильно, а бачу КП за 60 м вправо, або вліво...таке сьогодні було не раз! Але без цього дистанція була б не така цікава) Біглося легко...навіть дуже, що мене надзвичайно здивувало! Ясно що не обійшлося без забігання в дику зеленку з ожиною, але здається подряпин не багато...все ж не в шортах бігала))
Отже, можна з впевненістю сказати, що цей етап пройшов класно) Тепер чекаємо наступного етапу, що відбудеться вже наступної неділі...
Але ж перед наступним етапом "Зеленого стадіону" відбудеться ще одна не менш чудова подія!) Змаганням "Львівські простори" виповнюється 1 рік!!! І в честь цього 15 жовтня відбудеться 6 етап наших змагань!
Інформація про цей етап вже є на сайті львівського орієнтування: http://orient.lviv.ua/
А ось і сьогоднішня карта...приємного перегляду)

Немає коментарів:

Дописати коментар