30 травня 2016 р.

Відкритий Чемпіонат львівської області зі спортивного орієнтування (28-29.05.2016)

Якщо два тижні назад, після чергового етапу "Лісового орієнтира" я писала, що ліс різко зазеленів разом з ожиною, то цього разу "зазеленіла" спека зі славнозвісною львівською вологістю.
Але щасливі ж люди, орієнтувальники! Навіть коли сонце сильно-сильно пече, то є можливість сховатися в лісі і бодай трохи себе пожаліти)


Перший день змагань проходив на частині карти "Пеньки". Особисто я, в цій частині карти бігаю нечасто, тому це навіть було цікаво) Але, з того попереднього разу тут нічого не змінилося: яри не стали меншими. Тому очікувала свій "улюблений" набір висоти...
На дистанції доводилось багато оббігати, тому був час подумати про перегони наперед. Особливих втрат не було. На 2 КП мене трохи винесло лівіше, але це не критично. По дорозі на цей же 2 КП вже дуже хотілося води. Навіть в горлі пересохло так, що важко і ковтнути було. Десь після 4 КП спрага ще більше накрила і я вже просто бігла, і думала про холодну воду, яка 100% була на фініші стараннями організаторів)

Загалом, було доволі незвично з такою маленькою кількістю КП, а особливо незвично було бачити по дорозі на 4 КП час більший, ніж 30 хв. Здається, ніби лише 3 пункти взяла, а уже стільки часу минуло)

На повній карті "Пеньки" буде проходити довга дистанція "Кубку лева - 2016". Формат "мас-старту" має додати родзинки і до боротьби за нагороди, і загалом до змагань. Звичайно, учасники вже знайомі з цією картою, але з гарними стараннями планувальників дистанцій і масовим стартом сумно точно не буде)

Спринтерська дистанція ЧО проходила в Стрийському парку. Цей парк люблю тому, що скільки б тут не бігала, а голову все одно доводиться вмикати, а гори теж меншими не стають)

На 1 КП в мене був якийсь глибокий затуп. Стояла практично біля самого КП і його не бачила) Там втратила кілька секунд. Далі все було нормально, і навіть там, де КП були заховані глибоко в кущах)


Результати тут.

Прийшов час літа. Прийшов час тренувань в спеку і перевірки скільки літрів води в тебе поміщається після того тренування) Але, все ж простіше змусити себе вийти на вулицю в спеку, аніж трястися від холоду і розтирати відморожені руки на тренуванні (в мене вони мерзнуть навіть при +10)).

Будьте мудрі і не перегрівайтеся на сонці)
Плідного робочого тижня!

Немає коментарів:

Дописати коментар