15 травня 2016 р.

Лісовий орієнтир (2 етап, 14.05)

Ліс уже зазеленів. Зеленка починає все сильніше роздирати ноги, а змагання без гетрів стають усе небезпечніші)) Поступово приходить літо: перша вдихнута муха на дистанції, перша павутина на обличчі :D

Після Рахова всі гори здаються мікрорельєфом. Так я подумала, коли заявлялась на 2 етап "Лісового орієнтира" на найдовшу дистанцію.
Так склалося, що надто довго носитися в лісі між КП я не люблю, часто-густо дистанції бувають просто нудними, і таке враження, ніби ти біжиш просто крос. Але цього разу все минуло якось надто швидко і навіть від підйомів на дистанції можна було отримати задоволення) Рахів дав свої плоди: тепер біжиться усе найвище, що є у львівських лісах!))
Дистанція супер складною не була, але як зазвичай, чи то через свою неуважність, але більше навіть через зайві дороги на карті мене добряче накрило на 2 пункті(на карті не малювала, не бачу сенсу розкреслювати карту туди-назад). Часу доволі багато там загубила, але далі все йшло чисто і без значних втрат.


Результати тут

21 травня вночі відчалюю на півмарафон Crosshill в Чернівці. Чудова минулорічна атмосфера та організація відразу виключила можливість НЕучасті в цьому старті) Надіюсь на хорошу погоду і гарні вихідні!

Ну і ви переставайте покриватися цвіллю на дивані і робіть щось!))
Удачі і плідного робочого тижня)


1 коментар: