14 серпня 2012 р.

Ефект доміно!

Закінчилась олімпіада...Два тижні переживань за збірну...дні великої радості та дні великих розчарувань. От саме про розчарування і піде мова...! Не варто забувати про те, що в певні дні олімпіади, в певних видах спорту нас позбавляли медалі чи то через помилки суддів, чи то через суб'єктивність виду спорту...легка атлетика, бокс, спортивна гімнастика... мінімум 3 медалі...! І всі протести було відхилено! А ще можна до слова згадати незарахований гол на Євро...складається враження, що з цього все і почалось.
Чи то Україну бояться у спортивному світі, чи то просто не люблять? А відповідь проста: НЕ ПОВАЖАЮТЬ! Не поважають саме через деяких осіб, які стоять на чолі держави...через політичні міркування, скандальні події у ВР, які бачить весь світ...І страждають люди, які роки свого життя покладають на те, щоб дістатися п'єдесталу на Олімпійських іграх.
До кожної держави у світі ставляться так, як вона цього заслуговує...тепер, спостерігаючи за Олімпійськими іграми, ми дізналися до йде наша держава...точніше, до чого її ведуть!

Немає коментарів:

Дописати коментар