2 травня 2010 р.

after спільне тренування...


на дворі спека...всі люди, як люди...відпочивають, а ми - бігаємо...))
Ми вирішили тепер частіше зустрічатися з орієнтувальниками Львова і разом тренуватися хоча б раз на тиждень...Все ж це варто робити: ділитися досвідом, навиками і вміннями орієнтуватися. Та навіть це, просто піднімає настрій. 
Ми вирішили побігати Шведську естафету...( не знаю чому вона називається "естафетою", адже нею там навіть і не пахне)...зустрілися на Олені...думали, що старт буде в 11.00, але так як наші хлопці передягаються дуууже довго, та ще й не можуть вирішити які папірці вони будуть збирати(блакитні, чи рожеві))) то стартували ми близько 12.00...)
Мас-старт....ііі....ми побігли......(хлопці побігли, дівки - поповзли)....нам було настільки жарко, що бігти тупо не могли, хоч знали, що треба(бо таке тренування нічого нам не дасть). Ми з дівками збирали рожеві папірці...(той хто їх клав на КП не вміє рахувати).
...нам хотілось пошвидше добігти до кінця.....от вже взяли третє Кп.....і тут - Рома..))...що ти тут робиш...ми думали, що ви вже давно добігли....(виявляється він серйозно ступив на дистанції, та ще й незнав як це так вийшло)....усе це ми пов"язали з магнітними бурями)....
і от.....фініш.....все......УРРРА!!!!!!!......
думали, що вже все закінчилось.....але ні!
Нас, дівчат, жорстоко облили...і ми бігли по Брюховичах мокрі( але було настільки жарко, що це нам не завадило).....
От такий був в нас деньок...а сьогодні Усі поїхали в Родатичі знову на тренування, а ми - ні....(мені, наприклад, Родатичів вистачило....на змаганнях)...
Ну....от...ще напишу....завтра, думаю....про ще одне спільне тренування....))
ваша tankadivna)

Немає коментарів:

Дописати коментар